Головна » 2019 » Січень » 28 » Відкритий урок на тему «Лід - супутній компонент для приготування коктелей».
14:44
Відкритий урок на тему «Лід - супутній компонент для приготування коктелей».

25 січня 2019 року викладач ЛАПИЧАК Наталія Богданівна провела відкритий урок в групі 24 на тему «Лід - супутній компонент для приготування коктелей». Учні та присутні на уроці змогли познайомитись з різними видами харчового льоду, способами його приготування. Викладач і учні продемонстрували окремі види приготування коктейлів з льодом.

 

Категорія: Методична комісія кухарів | Переглядів: 174 | Додав: VTR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
close