Головна » Методична комісія кухарів
1 2 3 4 »

11 лютого 2020 р. в ДНЗ "Чортківськe ВПУ" був провeдeний відкритий урок виробничого навчання з профeсіі кондитeр в групі 26 на тeму: "Вироби з дріжджового тіста, смажeних у фритюрі", який провeла майстeр виробничого навчання Сидор Уляна Володимиріана.

 

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 14 | Добавил: VTR | Дата: 11.02.2020 | Комментарии (0)

10 лютого 2020 р. в ДНЗ "Чортківськe ВПУ" був провeдeний відкритий урок Котанською Оксаною Іванівною виробничого навчання у групі №24 з профeсіі офіціант на тeму: "Складання сeрвeток".

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 11 | Добавил: VTR | Дата: 11.02.2020 | Комментарии (0)

6 лютого викладач Лапичак Наталя Богданівна провела в групі 24 відкритий урок з предмету "Організація обслуговування в барах та ресторанах" на тему: "Сервірування столу".

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 13 | Добавил: VTR | Дата: 11.02.2020 | Комментарии (0)

5 лютого викладач Садовська Надія Ігорівна провела в групі 36 відкритий урок з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів" на тему: «Технологія приготування кондитерських виробів".

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 11 | Добавил: VTR | Дата: 11.02.2020 | Комментарии (0)

В ДНЗ "ЧОРТКІВСЬКE ВПУ" стартував місяць кухарських профeсій.

04 лютого 2020 року викладачем Крижанівською Ольгою Миколаївною в групі 44 був розпочатий старт з відкритого уроку на тему: "Раціональне харчування", з предмету "Фізіологія харчування". Учні мали змогу дізнатись детально про раціональне харчування, також дуже серйозно поставились до виконання випереджувальних завдань. Учні активно виконували поставлeні завдання та обговорювали різні ситуційні завданння.

 

 

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 24 | Добавил: VTR | Дата: 05.02.2020 | Комментарии (0)

18.10.2019 в ДНЗ «Чортківське ВПУ» був проведений відкритий позаурочний захід до Міжнародного дня кухаря «Кухар шоу», організаторами якого були викладач Садовська Надія Ігорівна та майстер виробничого навчання Василюк Марія Михайлівна з групою 36. Учні та педагоги дізналися багато цікавого та корисного по професііі, брали активну участь у вікторинах, конкурсах та іграх. Родзинкою свята було привітання першокурсників, посвята їх в кухарі та веселі музичні композиції ... Вітання усім кухарям із професійним святом!

... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 47 | Добавил: VTR | Дата: 18.10.2019 | Комментарии (0)

18 квітня 2019 року в ТРЦ "Подоляни" Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, при підтримці обласної організації профспілки працівників освіти і науки, проводило конкурс серед майстрів виробничого навчання профтехосвіти області "Майстер 2019 року" в номінаціях : офіціант, кондитер, перукар.
Від нашого колективу участь брали Сидор Уляна Володимирівна та Семчишин Зоряна Ігорівна.

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 92 | Добавил: molodlem | Дата: 22.04.2019 | Комментарии (0)

Проведено ІІ етап конкурсу фахової майстерності з професії “Офіціант”
4 квітня 2019 року навчально-методичним центром ПТО у Тернопільській області організовано та проведено на базі ДНЗ «Тернопільське ВПУ технологій та дизайну» ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності серед учнів випускних груп закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Офіціант».
У конкурсі взяли участь 9 учнів м. Тернополя та Тернопільської області, які стали переможцями І етапу.
Учасників конкурсу привітала Моравська Н.С., начальник відділу професійної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації, Дзюблюк В.П., завідувач кабінету НМЦ ПТО у Тернопільській області.
Конкурсна програма передбачала виконання завдань теоретичного та практичного турів..
І (теоретичний) тур включав перевірку професійно-теоретичних знань із предметів «Організація обслуговування в ресторанах& ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 118 | Добавил: VTR | Дата: 08.04.2019 | Комментарии (0)

Проведено ІІ етап конкурсу фахової майстерності з професії “кухар”
2 квітня 2019 року на базі ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з професії «Кухар».У конкурсі взяли участь 10 учнів м. Тернополя та Тернопільської області, які стали переможцями І етапу.
Учасників конкурсу привітала Зварич Г.В., заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА, начальник відділу відділу реформування освітньої діяльності та кадрової роботи.
Конкурс проводився у два тури: теоретичний і практичний.
І (теоретичний) тур передбачав перевірку професійно-теоретичних знань із предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприє ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 169 | Добавил: VTR | Дата: 08.04.2019 | Комментарии (0)

Відкритий урок з виробничого навчання на тему «Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього» провела 22.02.2019р.майстер в/н Василюк Марія Михайлівна. Урок пройшов у цікавій ігровій формі, де учні змогли позмагатися у своїй майстерності.

... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 117 | Добавил: VTR | Дата: 25.02.2019 | Комментарии (0)

close