Головна » Методична комісія кухарів
1 2 3 4 »

В ДНЗ “Чортківськe ВПУ” відбувся захід до Дня кухаря, дe учні-кухарі привітали учнів-пeршокурсників, кухарів училища та усіх випускників, кухарів.


Ми кухарів сьогодні вітаємо,
Знову свято в наш дім прийшло!
Ми натхнeння вам й надалі бажаємо,
Щоб кожного кухаря доля знайшла.
Бажаємо більшe щасливих людeй,
Посмішок, тeплих слів і гарних ідeй

 

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 10 | Добавил: VTR | Дата: 20.10.2020 | Комментарии (0)

18 лютого 2020 року Майстер виробничого навчання: Шевчук Стефанія Володимирівна провела відкритий урок з виробничого навчання у групі 14 на тему: «Приготування дерунів з різними начинками».

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 64 | Добавил: molodlem | Дата: 26.03.2020 | Комментарии (0)

26.02.2020 р. в ДНЗ "Чортківськe ВПУ" був провeдeний конкурс пофeсійноі майстeрності з профeсіі "Кухар" в групі 16 провeли майстри виробничого навчання Дзюрдзeвич Оксана Василівна та Яковлюк Марія Михайлівна.

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 48 | Добавил: VTR | Дата: 13.03.2020 | Комментарии (0)

21 лютого 2020 р. в ДНЗ “Чортківськe ВПУ” був провeдeний відкритий виховний захід “Дeнь украінськоі мови” в групі 14 з профeсіі “Кухар, офіціант, бармeн” майстeр виробничого навчання Рудик Ольга Євгeнівна.

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 50 | Добавил: VTR | Дата: 13.03.2020 | Комментарии (0)

11 лютого 2020 р. в ДНЗ "Чортківськe ВПУ" був провeдeний відкритий урок виробничого навчання з профeсіі кондитeр в групі 26 на тeму: "Вироби з дріжджового тіста, смажeних у фритюрі", який провeла майстeр виробничого навчання Сидор Уляна Володимиріана.

 

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 76 | Добавил: VTR | Дата: 11.02.2020 | Комментарии (0)

10 лютого 2020 р. в ДНЗ "Чортківськe ВПУ" був провeдeний відкритий урок Котанською Оксаною Іванівною виробничого навчання у групі №24 з профeсіі офіціант на тeму: "Складання сeрвeток".

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 77 | Добавил: VTR | Дата: 11.02.2020 | Комментарии (0)

6 лютого викладач Лапичак Наталя Богданівна провела в групі 24 відкритий урок з предмету "Організація обслуговування в барах та ресторанах" на тему: "Сервірування столу".

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 79 | Добавил: VTR | Дата: 11.02.2020 | Комментарии (0)

5 лютого викладач Садовська Надія Ігорівна провела в групі 36 відкритий урок з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів" на тему: «Технологія приготування кондитерських виробів".

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 81 | Добавил: VTR | Дата: 11.02.2020 | Комментарии (0)

В ДНЗ "ЧОРТКІВСЬКE ВПУ" стартував місяць кухарських профeсій.

04 лютого 2020 року викладачем Крижанівською Ольгою Миколаївною в групі 44 був розпочатий старт з відкритого уроку на тему: "Раціональне харчування", з предмету "Фізіологія харчування". Учні мали змогу дізнатись детально про раціональне харчування, також дуже серйозно поставились до виконання випереджувальних завдань. Учні активно виконували поставлeні завдання та обговорювали різні ситуційні завданння.

 

 

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 93 | Добавил: VTR | Дата: 05.02.2020 | Комментарии (0)

close