Головна » Методична комісія кухарів

08.02.2018 р. в 24 групі відбувся відкритий урок виробничого навчання «Фруктово - ягідні коктейлі», який провела майстер виробничого навчання Бойко Лілія Василівна. Урок супроводжувався цікавим показом приготування коктейлів, учні – бармени готували корисні напої та оформляли їх із задоволенням.

09.02.2018 р. в 16 групі був проведений відкритий виховний захід на тему «За Україну, за її волю» майстром Бомбар Галиною Романівною. На виховній годині учні та п ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 62 | Добавил: VTR | Дата: 19.02.2018 | Комментарии (0)

31.01.2018 р. в групі №36 був проведений відкритий урок на тему «Кавоварки» викладачем Лапичак Наталією Богданівною. Учні дізналися багато цікавого про каву, вивчили найрізноманітніші кавові машини, будову, правила експлуатації і техніки безпеки, познайомилися із способами заварювання кави в різних типах кавоварок , подивилися відеофільми про роботу кавоварок  та мали змогу приготувати ароматний напій…

... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 59 | Добавил: VTR | Дата: 14.02.2018 | Комментарии (0)

Вітання усім, хто відвідав нашу сторінку!
В ДНЗ «Чортківське ВПУ» змінюються покоління чисельного учнівства, але завжди є зворушливою мить проведення відкритих уроків, гурткових занять, виставок, майстер-класів, виховних заходів… У нас стартував традиційний місяць кухарських професій!

В житті нашого навчального закладу, окрім щоденного проведення уроків, приготування страв і кондитерських виробів та кропіткої навчальної праці, проводиться системна робота з формування повноцінної високоморальної особистості. 

Найголовніше - кухарські професії приносять людству користь для здоров’я та естетичне задоволення, створення затишку та комфорту для рідних людей, творити добро усім людям!  
Адже нашим вихованцям прищеплюється шляхетність, висока духовність, активна громадянська позиція, вдосконалення професійних навичок, патріотизм, прагнення бути справжнім українцем, носієм духовних скарбів українського народу, гідним продовжуваче ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 69 | Добавил: VTR | Дата: 30.01.2018 | Комментарии (0)

Вітання усім, хто відвідав нашу сторінку!
Кожна велика професійна подорож починається з першого несміливого, але такого захопливого кроку. Будьте певні: у нас багато планів та цікавих ідей, як поглибити вивчення кухарських професій, удосконалити професійну майстерність, вивчити інноваційні виробничі технології… Можете покластися на педагогів ДНЗ «Чортківське ВПУ», ми можемо допомогти у вашому прагненні стати кращими. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб навчання в училищі було для вас успішним. 
У нашому училищі відбувся традиційний щорічний місяць кухарських професій, протягом якого окрім традиційних уроків, проведено цікаві різноманітні заходи професійного спрямування, де учні та педагоги презентували сучасний світ кухарських професій, а також показали можливості ресторанного сервісу.


Усіх, хто відчуває у собі дух ресторатора, офіціанта, бармена, кухаря, кондитера, п ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 69 | Добавил: VTR | Дата: 14.12.2017 | Комментарии (0)

Приймаємо участь в обласних методичних секціях ( в Почаєві в гостях у кондитерів)

 

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 35 | Добавил: VTR | Дата: 25.10.2017 | Комментарии (0)

Осягнути цікавий світ ресторанної справи …

Кожен, хто навчається в ДНЗ «Чортківське ВПУ», прямує до мети – здобути глибокі знання та професійні навички з улюбленої професії. Щоб стати професіоналом кухарем, кондитером, барменом, офіціантом, необхідно осягнути цікавий світ ресторанної справи, адже важливо працювати в майбутньому із задоволенням і насолодою для людей із користю. Саме харчування – це необхідна складова людського життя, красивий і смачний торт чи десерт – окраса святкового столу, а якісне обслуговування – естетичне задоволення для людини.

Саме з метою поглиблення знань та навиків, самоудосконалення та вивчення сучасних технологій в училищі щорічно організовується місяць кухарських професій, під час якого проводять різноманітні заходи: відкриті уроки теоретичного і виробничого навчання, семінари, виставки, ярмарки, різноманітні майстер-класи та виховні заходи.

15.03 Відкрит ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 114 | Добавил: VTR | Дата: 06.10.2016 | Комментарии (0)

Професія та  традиції

                                                                  Кухарська справа – непроста наука.

                                                          ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 975 | Добавил: VTR | Дата: 28.04.2015 | Комментарии (0)

close