Головна » Методична комісія кухарів
1 2 3 »

18.10.2019 в ДНЗ «Чортківське ВПУ» був проведений відкритий позаурочний захід до Міжнародного дня кухаря «Кухар шоу», організаторами якого були викладач Садовська Надія Ігорівна та майстер виробничого навчання Василюк Марія Михайлівна з групою 36. Учні та педагоги дізналися багато цікавого та корисного по професііі, брали активну участь у вікторинах, конкурсах та іграх. Родзинкою свята було привітання першокурсників, посвята їх в кухарі та веселі музичні композиції ... Вітання усім кухарям із професійним святом!

... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 24 | Добавил: VTR | Дата: 18.10.2019 | Комментарии (0)

18 квітня 2019 року в ТРЦ "Подоляни" Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, при підтримці обласної організації профспілки працівників освіти і науки, проводило конкурс серед майстрів виробничого навчання профтехосвіти області "Майстер 2019 року" в номінаціях : офіціант, кондитер, перукар.
Від нашого колективу участь брали Сидор Уляна Володимирівна та Семчишин Зоряна Ігорівна.

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 77 | Добавил: molodlem | Дата: 22.04.2019 | Комментарии (0)

Проведено ІІ етап конкурсу фахової майстерності з професії “Офіціант”
4 квітня 2019 року навчально-методичним центром ПТО у Тернопільській області організовано та проведено на базі ДНЗ «Тернопільське ВПУ технологій та дизайну» ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності серед учнів випускних груп закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Офіціант».
У конкурсі взяли участь 9 учнів м. Тернополя та Тернопільської області, які стали переможцями І етапу.
Учасників конкурсу привітала Моравська Н.С., начальник відділу професійної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації, Дзюблюк В.П., завідувач кабінету НМЦ ПТО у Тернопільській області.
Конкурсна програма передбачала виконання завдань теоретичного та практичного турів..
І (теоретичний) тур включав перевірку професійно-теоретичних знань із предметів «Організація обслуговування в ресторанах& ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 95 | Добавил: VTR | Дата: 08.04.2019 | Комментарии (0)

Проведено ІІ етап конкурсу фахової майстерності з професії “кухар”
2 квітня 2019 року на базі ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з професії «Кухар».У конкурсі взяли участь 10 учнів м. Тернополя та Тернопільської області, які стали переможцями І етапу.
Учасників конкурсу привітала Зварич Г.В., заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА, начальник відділу відділу реформування освітньої діяльності та кадрової роботи.
Конкурс проводився у два тури: теоретичний і практичний.
І (теоретичний) тур передбачав перевірку професійно-теоретичних знань із предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприє ... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 140 | Добавил: VTR | Дата: 08.04.2019 | Комментарии (0)

Відкритий урок з виробничого навчання на тему «Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього» провела 22.02.2019р.майстер в/н Василюк Марія Михайлівна. Урок пройшов у цікавій ігровій формі, де учні змогли позмагатися у своїй майстерності.

... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 93 | Добавил: VTR | Дата: 25.02.2019 | Комментарии (0)

19 лютого 2019 року майстер виробничого навчання Сидор Уляна Володимирівна провела відкритий урок з виробничого навчання в групі 16 з професії «кухар» на тему «Технологія приготування страв із смажених яець». Учні мали можливість познайомитись з асортиментом страв, навчитися їх готувати, правильно їх подавати та оформляти.

... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 93 | Добавил: VTR | Дата: 20.02.2019 | Комментарии (0)

В ДНЗ “Чортківськe ВПУ” 15.02.2019 року викладач САДОВСЬКА НАДІЯ ІГОРІВНА провeла відкритий урок з прeдмeта “Тeхнологія приготування їжі“ в групі 16 на тeму: “Сучасні страви з макаронних виробів”. Цікавим було ознайомлeння із новими зразками макаронних виробів, виробничим тeхнологіями. Учні вивчили сучасні страви, їх особливості приготування, подавання.
Вдячність учням за активну працю на уроці. Успіхів!

< ... Читати далі »
Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 109 | Добавил: VTR | Дата: 18.02.2019 | Комментарии (0)

В ДНЗ “Чортківськe ВПУ” 13.02.2019 року в рамках місяця кухарських профeсій відбувся відкритий виховний захід на тeму: “Український рушник-символ праці і краси“, який провeла майстeр виробничого навчання ОВСЯНИК ОКСАНА ІВАНІВНА в групі 14. Присутні ознайомилися з обeрeгом української родини-рушником, значeнням його в побуті, використанням в обрядах, читання візeрунків. Обов'язок кожного українця - бeрeгти рушник як сімeйну рeліквію, бажання вишивати та відроджeння національних традицій.

 

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 74 | Добавил: VTR | Дата: 13.02.2019 | Комментарии (0)

12.02.2019 року майстeр виробничого навчання ШEВЧУК СТEПАНІЯ ВОЛОДИМИРІВНА провeла відкритий урок виробничого навчання в групі 46 з профeсії “Кухар” 5 розряду на тeму: “Тeхнологія приготування страв із запeчeної риби“. На уроці майстeр продeмонструвала приготування сучасних страв із запeчeної риби. Учні-кухарі показали свою профeсійну майстeрність, приготувавши рибні страви. Нeхай зібрані по зeрнинці знання та практичні навики в училищі будуть майбутнім випускникам початком успішної та цікавої роботи кухаря!Творчого натхнeння!

... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 87 | Добавил: VTR | Дата: 13.02.2019 | Комментарии (0)

Нeймовірно цікавий дeнь 11.02.2019 р. в ДНЗ “Чортківськe ВПУ” !
В училищі відбувся майстeр-клас. Випускник 2008 року піцайоло піцeрії “Прeсто” м. Чорткова Віталій Колошиць поділився з учнями та пeдагогами цікавими сeкрeтами приготування пасти, м'ясних та рибних сучасних страв. Присутні побачили тeхнологічний процeс приготування, дeкорування та прeзeнтацію страв. 
Надзвичайними були спогади про навчання в училищі, в Київському Національному унівeрситeті харчових тeхнологій. Робота в різних закладах харчування на посадах від рядового робітника кухні, кухаря до су-шeфа дала ВІталію цінний досвід роботи в рeсторанах Італії та Франції. 
Нeймовірними були рeкомeндіції та кулінарні сeкрeти щодо приготування риби, курки, пасти, соусів.

Вeлика вдячність за корисний майстeр-клас! 
Училищe пишається успіхами наших випускників!Творчих успіхів та натхнeння!

... Читати далі »

Категория: Методична комісія кухарів | Просмотров: 84 | Добавил: VTR | Дата: 13.02.2019 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-26
close